2n C Bruna Rosés i Sara Martínez


BROWNIE DE XOCOLATA


INGREDIENTS: 

  • 140g de xocolata per fondir
  • 250g de mantega
  • 3 ous
  • 250g de sucre blanc
  • 120g de farina
PREPARACIÓ:
  1. Poseu el forn a 170º amb la calor a dalt i a baix
  2. Desfeu la xocolata i la mantega al bany maria.
  3. Bateu els ous i el sucre.
  4. Barrejeu-ho amb la xocolata  i la mantega ja fosses.
  5. Bateu-ho tot.
  6. Afegiu la farina i agiteu la massa amb el batidor fins que quedi homogènia.
  7. Apliqueu-ho tot en el motlle.
  8. Fiqueu-lo dins del forn durant 40min.
RECORDEU MANTENIR UNS HÀBITS ALIMENTARIS SALUDABLES!

                                                                 hidrats de carboni                  greixos                     proteines
Principis immediats: _______________________________________________________________________________________________________
El millor moment per menjar-ne és...     de postres per l'hora de dinar
Quina activitat física hauria de fer?        correr uns 30 minuts









Comentaris