MAGDALENES (4 persones)
INGREDIENTS
- 250g de farina
- 3 ous
- 1/2 sobre de llevadura
- 125 ml de llet
- 200g de sucre
- Un pessic de sal
- 125 ml d'oli d'oliva
PREPARACIÓ
- Afegiu la farina dins d'un vol
- Afegiu la llevadura i barregeu-ho amb la farina
- Trenqueu les 3 ous dins de un altre vol
- Batiu els ous i afegiu-los dins la massa
- Afegiu el sucre
- Afegiu un pesic de sal
- Afegiu la llet
- Introduiu l'oli
- Batiu tota la massa perquè no quedi cap grumoll
- Introduiu la massa dins la nevera durant 1h
- Poseu la massa dins dels motlles
- Finalment intoduiu les magdalenes dins del forn
HÀBITS ALIMENTARIS SALUDABLES
Principis inmediats:
Hidrats de carboni: 49,5g
Greixos: 13,2g
Proteïnes: 7,8g
Millor moment per menjar-ho: per el mati
Quina activitat física hauria de fer? Anar en bicicleta i sortir a córrer
Principis inmediats:
Hidrats de carboni: 49,5g
Greixos: 13,2g
Proteïnes: 7,8g
Millor moment per menjar-ho: per el mati
Quina activitat física hauria de fer? Anar en bicicleta i sortir a córrer
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada