2nB Gina Gost i Gala Soler



MAGDALENES (4 persones)


INGREDIENTS
  • 250g de farina
  • 3 ous
  • 1/2 sobre de llevadura
  • 125 ml de llet
  • 200g de sucre
  • Un pessic de sal 
  • 125 ml d'oli d'oliva
PREPARACIÓ
  1. Afegiu la farina dins d'un vol
  2. Afegiu la llevadura i barregeu-ho amb la farina
  3. Trenqueu les 3 ous dins de un altre vol
  4. Batiu els ous i afegiu-los dins la massa
  5. Afegiu el sucre 
  6. Afegiu un pesic de sal
  7. Afegiu la llet
  8. Introduiu l'oli
  9. Batiu tota la massa perquè no quedi cap grumoll
  10. Introduiu la massa dins la nevera durant 1h
  11. Poseu la massa dins dels motlles
  12. Finalment intoduiu les magdalenes dins del forn
HÀBITS ALIMENTARIS SALUDABLES
 
   Principis inmediats:
       Hidrats de carboni: 49,5g
       Greixos: 13,2g
       Proteïnes: 7,8g
   Millor moment per menjar-ho: per el mati
   Quina activitat física hauria de fer? Anar en bicicleta i sortir a córrer 




Comentaris