2C Ingrid Vallejo i Emma Gisbert


PALMERETES DE NUTELLA ( PER A 3 PERSONES )

INGREDIENTS:

  • 1 massa de pasta de full
  • 150 grams de Nutella o xocolata
  • 50 grams de sucre
  • 150 grams de mantega (a temperatura ambient)
PREPARACIÓ:

  1. Primerament, agafeu la pasta de full i exteneu-la sobre una superfície plana
  2. A continuació agafeu un ganivet i talleu la massa per la meitat, fent que quedin dues parts més o menys iguals
  3. Ara, agafeu la Nutella o xocolata i amb l'ajuda d'un ganivet cobriu una de les meitats, podeu posar la quantitat que vosaltres creieu necessària
  4. Un cop ja teniu la massa coberta de xocolata, agafeu l'altre meitat ila col·loqueu a sobre d'aquesta
  5. Seguidament, amb l'ajuda d'un ganivet talleu tires d'una mida aproximada d'un dit
  6. Agafeu els dos extrems, els aneu enrrotllant fins arribar a la meitat i aneu col·locant les palmeretes en una safata de forn, aquest pas el repetiu amb la resta de les tires
  7. A continuació, agafeu la mantega i amb l'ajuda d'una cullera poseu una mica en un bol
  8. Agafeu aquesta mantega i fiqueula al microones durant uns 15 segons
  9. Quan ja tingueu la mantega desfeta, amb una cullera aneu posant-la per sobre totes les palmeretes
  10. Ara amb un colador també aneu esparcint el sucre per sobre de totes les palmeretes
  11. Quan ja tingueu les palmeretes cobertes les fiqueu al forn durant 15 minuts a 170 graus
  12. Passats els 15 minuts, retireu la safata del forn i després de que es refredin les palmeretes emplateu-les
PRINCIPIS IMMEDIATS
- Hidrats de carboni: 120 gr
- Greixos: 70 gr
- Proteïnes: 25 gr
EL MILLOR MOMENT PER MENJAR-NE?
- Per esmorzar o berenar


Comentaris