Àlex Cortón i Claudia Grau



  ESPIRALS DE NUTELLA (10 UNITATS)


     INGREDIENTS:
  •        Pasta mil fulls
  •      Nutella
  • .      Sucre glaç
  •      Ou

   PROCEDIMENT
  1.       En primer lloc desempaqueteu la pasta de full i l’esteneu sobre la taula
  2.       .  Seguidament , amb la ajuda d’un ganivet, apliqueu la Nutella sobre la pasta de full, això va a gustos podeu posar-hi la que vulgueu.
  3.     . A continuació agafem l’altre pasta de full i la poseu sobre la que porta Nutella. Alliseu-la amb les mans així evitareu bombolles d’aire.
  4.        Seguidament tallem els marges que han sobrat.
  5.       A continuació talleu tires en horitzontal d’un dit d’ample.
  6.       Un cop tingueu les tires cargoleu-les pels dos costats per aconseguir una espiral.
  7.       Cada cop que acabeu una tira la col·loqueu sobre la safata del forn.
  8.       Quan tingueu totes les tires a la safata, agafeu l’ou i el poseu en un bol, ara amb l’ajuda d’una forquilla remeneu-lo fins veure que tingui bombolles. Llavors l’apliqueu sobre les tires amb una mica de súre.
  9.       I ara al forn.
  10. 10.  Un cop passats uns 15 minuts traieu la safata del forn amb unes manobles ,així evitareu cremar-vos.
  11.       I a emplatar, agafeu un plat i poseu les tires al vostre gust

RECORDEU MANTENIR UNS HÀBITS ALIMENTARIS SALUDABLES!

Hidrats de carboni : 53g
      Greixos : 40g
      Proteïnes: 13,3g
      El millor moment per menjar-ne és pel matí per esmorzar.
      Quina activitat física hauria de fer?
       Per cremar l'esmorzar només cal correr durant una hora, al ritme de cada un.

     LA VIDEORECEPTA







Comentaris