ESPIRALS DE NUTELLA (10 UNITATS)
INGREDIENTS:
- Pasta mil fulls
- Nutella
- . Sucre glaç
- Ou
PROCEDIMENT
- En primer lloc desempaqueteu la pasta de full i l’esteneu sobre la taula
- . Seguidament , amb la ajuda d’un ganivet, apliqueu la Nutella sobre la pasta de full, això va a gustos podeu posar-hi la que vulgueu.
- . A continuació agafem l’altre pasta de full i la poseu sobre la que porta Nutella. Alliseu-la amb les mans així evitareu bombolles d’aire.
- Seguidament tallem els marges que han sobrat.
- A continuació talleu tires en horitzontal d’un dit d’ample.
- Un cop tingueu les tires cargoleu-les pels dos costats per aconseguir una espiral.
- Cada cop que acabeu una tira la col·loqueu sobre la safata del forn.
- Quan tingueu totes les tires a la safata, agafeu l’ou i el poseu en un bol, ara amb l’ajuda d’una forquilla remeneu-lo fins veure que tingui bombolles. Llavors l’apliqueu sobre les tires amb una mica de súre.
- I ara al forn.
- 10. Un cop passats uns 15 minuts traieu la safata del forn amb unes manobles ,així evitareu cremar-vos.
- I a emplatar, agafeu un plat i poseu les tires al vostre gust
RECORDEU MANTENIR UNS HÀBITS ALIMENTARIS SALUDABLES!
Hidrats de carboni : 53g
Greixos : 40g
Proteïnes: 13,3g
El millor moment per menjar-ne és pel matí per esmorzar.
Quina activitat física hauria de fer?
Per cremar l'esmorzar només cal correr durant una hora, al ritme de cada un.
LA VIDEORECEPTA
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada