Recepta Panacotta

INGREDIENTS
.Gelatina dos paquets de làmines (100g)
.Nata 50g
.Llet 200 ml
.Sucre 500 g
PREPARACIÓ
1.Primer de tot cal posar les  làmines gelatina al bany maria i deixar-les reposar entre 5 i 10 minuts
2.Seguidament les treien i les posem en un bol juntament  al sucre i la nata i la llet
3. Seguidament ho remanen
4.Les posem en un bol
5.I el posem a la nevera
6. al cap d'unes hores, ho desemmotllem  i o posem en un plat
7.I si voleu podeu afegir-li xarop del gust que voleu.I portar-lo a taula i menjar-lo!
8.
9.
10.
Hàbits de alimentaris saludables!

Principis immediats: 19g de hidrats de carboni, 7g de greixos i 1g de proteïnes.

El millor moment per menjar-la es a l'hora de dinar.

I s'ha de fer molta activitat física com anar a correr.

Comentaris